۲۸ خرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۴۰

20 درصد اراضی گلستان تحت پوشش تعاونیهای تولیدی هستند

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: 20 درصد اراضی این استان تحت پوشش تعاونیهای تولیدی قرار دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، الهیار ناظمی، صبح امروز در آیین تجلیل از کشاورزان نمونه ملی و استانی این استان اظهار داشت:  تداوم فعالیت این تعاونی های تولیدی به دلیل تمرکز سرمایه، مدیریت یکپارچه و تمرکز قشر جوان تنها راه رهایی از شرایط نامطلوب گذشته است.

وی بیان داشت: بالابودن سن بهره برداران و سواد کم آنها از جمله چالشهای بخش کشاورزی است که برای رفع آن باید برنامه جامع ارائه شود.

ناظمی خاطرنشان کرد: همچنین کوچک و محدو بودن اراضی و درآمد پایین از دیگر مسایلی است که بر اقتصاد کشاورزی تاثیر منفی گذاشته است از اینرو توسعه تعاونی های تولیدی در تقویت بخش کشاورزی تاثیر به سزایی دارد که باید مورد توجه برنامه ریزان قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان یادآور شد: تعامل بیشتر با کشاورزان نمونه و برتر ضروری است و باید از توان فکری و مدیریتی آنها در رفع مسایل مختلف بخش کشاورزی بهره گرفت.

به گفته وی از مجموع 217 هزار بهره بردار بخش کشاورزی این استان، 55 نفر به عنوان کشاورز نمونه و شش نفر نیز به عنوان کشاورز نمونه ملی شناخته شدند.

در ادامه این مراسم از کشاورزان نمونه و برتر ملی و استان گلستان قدردانی شد.

استان گلستان با بیش از 750 هزار هکتار اراضی کشاورزی و تولید 90 نوع محصول زراعی و باغی، قطب مهم کشاورزی در کشور به شمار می رود.

کد مطلب 700720

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha